Projekti

wp96f134e4_05Knjiga Duška Miloševića

Moj rečnik čačanskih pojmova

Sa velikim ambicijama i očekivanjima, pokrećemo najčačanskiji izdavački projekat u 21. veku, ediciju knjiga ČA011. Edicija je posvećena čačanskim mitovima i najčačanskijim idejama, sa namerom da skrenemo pažnju na  kreativne ideje i afirmišemo čačanski duh.

Prva u ovoj ediciji je knjiga Duška Miloševića, budući čačanski bestseler. U sklopu projekta, je i promocija, sa atraktivnim gostima, Čačanima iz sveta glume, muzike, sporta … Pored standardog izdanja knjige, koje će biti dostupno članovima Udruženja po izuzetno povoljnim cenama, planirano je i posebno luksuzno izdanje namenjeno pokroviteljima.

wp5492ef8c_05Osnivanje Fonda za stipendiranje

Stipendije za najbolje maturante

U saradnji sa Gimnazijom u Čačku, pripremamo projekat stipendiranja najboljih maturanata čačanske gimnazije koji nastavljaju školovanje na Univerzitetu u Beogradu. Ovo je samo početak koji ima za cilj osnivanje Fonda za stipendiranje ČA011, koji će kroz odgovarajuće aktivnosti Udruženja, promovisati ideju društvene odgovornosti, I privući potencijalne donatore I tako trajno obezbeđivati podršku za ovu plemenitu ideju.

Pristupnica

pristupnica

Dopunite rečnik čačanizama

pristupnica

Facebook stranica