PROSLAVA UDRUŽENjA ČAČANA U BEOGRADU – Jahting klub KEJ – Subota 25.2.2017. godine, 20h

Pozivamo vas na proslavu Udruženja Čačana u Beogradu koja će se održati u subotu 25.2.2017. godine od 20 časova u Jahting klubu „Kej“, Ušće bb, Novi Beograd, u njihovom splav restoranu (www.klubkej.com). Obezbeđen je raznovrstan i bogat meni na bazi švedskog stola, kao i širok izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića. Za naše dobro raspoloženje biće zadužena muzička grupa „Inkluziv bend“. Detaljnije informacije o aranžmanu možete naći u .pdf fajlu pridruženom ovom mejlu.

Cena kompletnog aranžmana koji obuhvata hranu, piće tokom cele proslave i muziku uživo iznosi 1850 dinara po osobi. Karte se mogu rezervisati slanjem mejla na mejl adresu udruzenjecacana@gmail.com ili SMS porukom na telefon 063/7444-801 (navedite svoje ime, prezime, kontakt telefon i broj karata koji želite da rezervišete). Broj raspoloživih mesta je ograničen. Informacije o terminima za preuzimanje rezervisanih karata biće objavljene naknadno i dostavljene svima koji budu imali rezervacije.

U terminima za preuzimanje rezervisanih karata biće moguće i plaćanje godišnje članarine Udruženja Čačana u Beogradu koja iznosi 500 dinara. Plaćanje članarine nije obavezno i plaćaju je oni članovi koji time žele pomoći i unaprediti rad Udruženja. Novac od članarina se koristi za operativne troškove rada Udruženja (hosting veb sajta, godišnje finansijske izveštaje, kulturno-umetničke manifestacije…), dok sve poslove u Udruženju obavljaju sami članovi volonterski.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mejl udruzenjecacana@gmail.com ili SMS porukom na telefon 063/7444-801.

Administrator

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti javan. Obavezna polja su obeležena *

Morate koristiti ove HTML oznake i komande: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pristupnica

pristupnica

Dopunite rečnik čačanizama

pristupnica

Facebook stranica