PROSLAVA UDRUŽENjA ČAČANA U BEOGRADU, RESTORAN „SER GILLES“ – 29. FEBRUAR 2020. GOD 20h

Pozivamo vas na svečanu godišnju proslavu Udruženja Čačana u Beogradu koja će se održati u subotu 29. februara 2020. godine od 20 časova u Restoranu „Ser Gilles“, Crnotravska 4b na Banjici (www.sergilles.rs, kod Sportskog centra Banjica). Obezbeđen je raznovrstan i bogat meni na bazi švedskog stola, kao i širok izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića. Za muzički štimung smo pripremili posebno iznenađenje tako da će goste ove godine zabavljati renomirani orkestar maestra Perice Vasića koji će publici predstaviti svoje umeće u svim žanrovima muzike. Detaljnije informacije o aranžmanu, ponuđenom meniju i karti pića možete naći uz ovaj mejl, posle slika restorana. Za one koji poste obezbeđen je posni meni. Priložena je i mapa sa pozicijom restorana koji se nalazi u neposednoj blizini Sportskog centra Banjica, a prekoputa VMA.

Happy TV – Orkestar Perice Vasića
Happy TV – Orkestar Perice Vasića
Orkestar Perice Vasića

Cena kompletnog aranžmana koji obuhvata neograničenu konzumaciju hrane i pića tokom cele proslave i muziku uživo iznosi 2200 dinara po osobi. Karte se mogu rezervisati slanjem mejla na mejl adresu udruzenjecacana@gmail.com ili SMS porukom na telefon 063/7444-801 (navedite svoje ime, prezime, kontakt telefon i broj karata koji želite da rezervišete). Broj raspoloživih mesta je ograničen i iznosi 260 mesta. Informacije o terminima za preuzimanje rezervisanih karata biće objavljene naknadno i dostavljene svima onima koji budu imali rezervacije (biće obezbeđeno više termina za preuzimanje rezervisanih karata).

REZERVACIJA KARATA SMS porukom ili mejlom:
SMS porukom na telefon 063/7444-801 (navesti ime, prezime, telefon i broj karata koji se rezerviše)
Mejlom na udruzenjecacana@gmail.com (navesti ime, prezime, telefon i broj karata koji se rezerviše)

U terminima za preuzimanje rezervisanih karata biće moguće i plaćanje godišnje članarine Udruženja Čačana u Beogradu koja iznosi 500 dinara za datu godinu. Plaćanje članarine nije obavezno i plaćaju je samo oni članovi Udruženja koji time žele da pomognu i unaprede rad Udruženja. Novac od članarina se koristi isključivo za operativne troškove rada Udruženja (hosting veb sajta, godišnje finansijske izveštaje, organizaciju kulturno-umetničkh manifestacija „Dani Čačka u Beogradu“, „Disovo Proleće u Beogradu“, organizaciju promocija knjiga i izložbi vezanih za Čačak i Čačane…), dok sve poslove u Udruženju obavljaju sami članovi volonterski.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mejl udruzenjecacana@gmail.com, SMS porukom na telefon 063/7444-801 ili porukom na Fejsbuk nalogu „Udruženje Čačana u Beogradu“.

Administrator

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti javan. Obavezna polja su obeležena *

Morate koristiti ove HTML oznake i komande: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pristupnica

pristupnica

Dopunite rečnik čačanizama

pristupnica

Facebook stranica