PROSLAVA UDRUŽENjA LESKOVČANA U BEOGRADU, DOM VOJSKE SRBIJE 27.05.2017. 19h

U sklopu buduće saradnje sa Udruženjem Leskovčana u Beogradu prenosimo vam njihov poziv da prisustvujete proslavi Udruženja Leskovčana u Beogradu. Proslava će se održati u subotu 27. maja 2017. godine, u sali Doma Vojske Srbije u Beogradu čiji je ulaz iz Francuske ulice. Obezbeđen je raznovrstan i bogat meni kao i širok izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića.

Cena kompletnog aranžmana koji obuhvata hranu, piće tokom cele proslave i muziku uživo iznosi 2000 dinara po osobi. Karte se mogu rezervisati SMS porukom na telefon 064/8466-391 (navedite svoje ime, prezime, kontakt telefon i broj karata koji želite da rezervišete). Prodaja ulaznica za za proslavu počinje u četvrtak 11. maja 2017. godine u restoranu Doma vojske Srbije (ulaz iz Francuske ulice). Ulaznice po ceni od 2000 dinara možete kupiti svakog radnog dana u periodu od 18 do 20 časova.

Mesto: Dom Vojske Srbije, Francuska 2, Beograd
Datum: subota 27.05.2017. godine od 19 časova

Administrator

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti javan. Obavezna polja su obeležena *

Morate koristiti ove HTML oznake i komande: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pristupnica

pristupnica

Dopunite rečnik čačanizama

pristupnica

Facebook stranica