PUKOVNIK PROFESOR DR MIROSLAV VUKOSAVLjEVIĆ NOVI NAČELNIK VMA

Naš dragi zemljak, Čačanin, pukovnik profesor dr Miroslav Vukosavljević izabran je danas za načelnika Vojnomedicincke Akademije u Beogradu (VMA). Pukovnik Vukosavljević rođen je 23. aprila 1961. godine. Medicinski fakultet u Beogradu završio je 1987. godine, a specijalizaciju iz oftamologije na Klinici za očne bolesti VMA 1992. godine. Magistirirao je 1994. godine, a doktorirao 1999. godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Vanredni profesor je od 2005., a redovni od 2010. godine na Klinici za očne bolesti Medicinskog fakulteta VMA. Usavršavao se na više medicinskih ustanova u zemlji i inostranstvu. Više puta je odlikovan od strane Predsednika Republike Srbije i ministara odbrane Republike Srbije, a nagrađivan je i za svoje naučno-istraživačke projekte. Pisac je više stručnih radova i knjiga.

Udruženje Čačana u Beogradu sa ponosom čestita svom zemljaku pukovniku Vukosavljeviću na ovoj velikoj časti i odgovornosti uz želju da postigne zapažen uspeh na svojoj novoj dužnosti.

Politika – Obaveštenje o izboru pukovnika Vukosavljevića
Emisija Zdravo – Klinika VMA, Pukovnik Vukosavljević

Administrator

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti javan. Obavezna polja su obeležena *

Morate koristiti ove HTML oznake i komande: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pristupnica

pristupnica

Dopunite rečnik čačanizama

pristupnica

Facebook stranica