UČENICI NAĐI MARINKOVIĆ IZ ČAČKA HITNO POTREBNA POMOĆ ! ! !

Mladoj Čačanki, maloj Nađi Marinković, učenici petog razreda OŠ „Milica Pavlović“ u Čačku, hitno je potrebna pomoć. Naime Nađa je rođena sa ulegnutim grudnim košom, što joj otežava disanje i rad srca. Izvršena je operacija kojom je Nađi ugrađena čelična ploča u grudni koš. Sada je potrebno da se ukloni ploča iz grudnog koša, šavovi vezani za rebra i stabilizator na lopatici, potom da se izvadi hrskavica i stavi plastika.

Operacija nije zakazana, jer nisu prikupljena sredstva od 6000 eura koliko inače operacija košta. Zbog Nađinog sveukupnog stanja potrebno je da se operacija izvede što pre, pošto su počele da se otvaraju rane na leđima i da se šavovi skupljaju što može dovesti do pucanja grudnog koša.

Molimo sve članove, simpatizere i prijatelje Udruženja Čačana u Beogradu, kao i druge ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu, da uplate svoje donacije na dole navedene brojeve računa u Vojvođanskoj banci, ili da se jave Nađinoj majci Marini Marinković na broj telefona 062/183-31-23.

Uplate za pomoć Nađi Marinković možete izvršiti na sledeće račune:
Dinarski račun: 355 000320047970783 Vojvođanska banka
Devizni račun: RS 35355000320047970880 Vojvođanska banka

Administrator

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti javan. Obavezna polja su obeležena *

Morate koristiti ove HTML oznake i komande: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pristupnica

pristupnica

Dopunite rečnik čačanizama

pristupnica

Facebook stranica