HUMANITARNI KONCERT „BLAGOVESTI ZA BLAGOVEŠTENjE“, KRIPTA HRAMA SVETOG SAVE, PETAK 7. APRIL 2017. 19h

Udruženje „Srbija za mlade“ koje sa blagoslovom Vladike topličkog Arsenija i Vladike žičkog Justina organizuje humanitarni koncert „Blagovesti za Blagoveštenje“ pozvalo sve članove, prijatelje i simpatizere Udruženja Čačana u Beogradu da prisustvuju ovoj dobrotvornoj manifestaciji. Koncert će biti održan u kripti Hrama Svetog Save, u petak 7. aprila 2017. godine, sa početkom od 19 časova. Svrha humanitarnog koncerta je prikupljanje novčanih sredstava za obnovu manastira Blagoveštenje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri. Manastir je u dosta lošem stanju, konak mu je trenutno potpuno nefunkcionalan. Želja organizatora je da kroz program predstave duh istorije samog manastira koji je posećivao Sveti Vladika Nikolaj, manastira u kome je kao iskušenik boravio, a potom se i zamonašio, naš blaženopočivši Patrijarh Pavle. Ulaz je slobodan, uz dobrotvorni prilog za obnovu manastira. U programu učestvuju: dečiji hor „Rastko“, ansambl „Kosovski božuri“, glumac Lazar Dubovac, pevačka grupa „Vez“, vokalni solista Asim Savran.

Datum: petak 7. april 2017. godine 19 časova
Mesto: Kripta Hrama Svetog Save
Učestvuju: dečiji hor „Rastko“, ansambl „Kosovski božuri“, glumac Lazar Dubovac, pevačka grupa „Vez“, vokalni solista Asim Savran.
Ulaz je slobodan, uz dobrotvorni prilog

Administrator

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti javan. Obavezna polja su obeležena *

Morate koristiti ove HTML oznake i komande: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pristupnica

pristupnica

Dopunite rečnik čačanizama

pristupnica

Facebook stranica