ODRŽANA PROSLAVA UDRUŽENjA ČAČANA U BEOGRADU – JAHTING KLUB KEJ

U subotu 25. februara, u prepunom splav restoranu Jahting kluba Kej, sa više od 200 prisutnih gostiju, održana je Proslava Udruženja Čačana u Beogradu. Uz prijatno društvo i bogat meni druženje je trajalo do duboko u noć. Bila je to prilika da se Čačani u Beogradu okupe i provesele u društvu prijatelja, gostiju iz Čačka i gostiju iz drugih zavičajnih udruženja iz Beograda. Za muzički deo večeri bio je zadužen „Inkluziv bend“. Na zahtev članova Udruženja nastupili su i naši dragi čačani, Katarina Pavlović, flautistkinja i izvođač etno muzike, kao i gospodin Dragoljub Dude Lukić, solista na usnoj harmonici. Oni su u decembru prošle godine već oduševili publiku tokom naše manifestacije „Dani Čačka u Beogradu“, a ovoga puta predstavili su se spletom tradicionalnih pesama našeg kraja. Proslavu je snimila čačanska lokalna televizija TV Galaksija 32 koja se maksimalno trudi da podrži i prati aktivnosti našeg Udruženja.

Udruženje Čačana u Beogradu zahvaljuje je svima koji su se odazvali našem pozivu i prisustvovali proslavi. Zahvalni smo na gostoprimstvu našem dragom čačaninu gospodinu Petru Đorđeviću, vlasniku Jahting kluba Kej, kao i njegovim zaposlenima. Posebnu zahvalnost dugujemo i gospodinu Predragu Predu Prodanoviću koji je na svoju inicijativu sve prisutne počastio svojim proizvodom, vrhunskom šljivovom rakijom „Jelički dukat“, koja je ujedno bila i najkonzumiranije piće tokom večeri. Takođe, izyzetno nam je drago što je i gospođa Maruška Topalović, vlasnica kompanije „Studio Maruška“, odvojila vreme i pridružila nam se.

U prilogu je izveštaj TV Galaksije 32 o proslavi. Za nekoliko dana biće dostupna i cela reportaža. Objavljijemo i prvih nekoliko slika sa proslave, više će biti objavljeno za par dana. Ukoliko članovi imaju zanimljive slike sa ovog događaja mogu ih poslati na ovaj mejl kako bismo ih podelili na Fejsbuku sa ostalima.

TV Galaksija 32 – Prilog sa Proslave Udruženja Čačana u Beogradu

Administrator

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti javan. Obavezna polja su obeležena *

Morate koristiti ove HTML oznake i komande: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pristupnica

pristupnica

Dopunite rečnik čačanizama

pristupnica

Facebook stranica